Monday, 10 September 2012

Burger Bakar Kaw2

Korang pernah rasa tak burger ni?ni dah kali kedua mkn burger ni..masa 1st dulu beli dgn sepupu after balik kelas...punyala semangat sepupu i tu nak jugak cari burger tu so balik kelas bisnes ktorg shoot ke wangsa maju...kalau yg belum tau burger bakar ni dekat dengan BRJ n Orange...tepi jalan je u olls da boleh nampak org beratur...

so kali kedua ni i dapat pergi lagi sekali sebab lepas tengok adik ipar i ade competition climbing dekat Mad Monkey..jrk pon xjauh mane dgn burger bakar ni..n adik ipar i nk rasa penangan burger bakar kaw2 n nk comparekan dgn burger bakar rawang kot yg kt shah alam..

ni tgh beratur ni nak order burger,amek no n bayar terus..

ha nampak tak dapur tu..1st aritu dtg dlm 3 bln lepas kecikje kot..ni da 'upgrade' da dapur tu besa n siap ade hood lagi..da macam restoran..


ha tu siap ade meja pendaftara tu..hehe sorang bg no n amek oder n sorang lagi amek cash.. :)


krew2 yang sedang bertungkus lumus..yg sebelah kanan sekali tu bhgian air pulak..mmg sempoii..

so pekerja bile kira2 tadi, 2-tukang masak, 1-jg air,4 krew bungkus burger, 2 jg kaunter depan, 2 tukang panggil no bile order da siap...okla bersistematik..tunggu pon tak lama mane..xsmpai 20 minit mcm tu da dapat da our burger...

opps harga pulak boleh tahan..utk burger biasa RM7.50 ala carte, kalau set dalam RM10++ kot..
ade Burger Cheese,Double Cheese,Add BAcon Hotdogla, Ayam pon ade tp ayam xbakar..ayam goreng n i tak pernah lagi rasa...

mmg terbaik habak hang!!! uollss kene pergi cuba... :)


nyummm...nyumm..burger daging double cheese fresh n juicy...i loikeee..!!