Thursday, 19 July 2012

Green Leader Academy

Hello uolss..our group is getting more n more bigger now...!!
Even our leader Hanis Haizi is only 28 years old, but dia da lahirkan hampir 10 org Crown Diamond Manager..
Bayangkan dari seorang suri rumah she take the oppurtunity utk mengubah hidup dia dgn niat nk buat side income sahaja..tapi dgn nak buat side income tu la dia melebarkan sayapnya dgn mengembangkan group dr 2/3 org ke beratus orang..sehinggakan biz partner beliau berada di seluruh Malaysia..


Start from 1...


n become 300++....!!!



n now my Hot Mentor, Hot Leader n Hot Mommies!!!!

CDM Salha Zain & CDM Hanis Haizi


Dengan makin bertanbahnya ahli Green Leader Group, akhirnya kami buka Bussines Centre or Green Leaders Academy specially for Green Team!!


Kelas ini disediakan khas utk ahli Green Leader shj utk mereka yg baru join n masih tak tahu apa2 bout this bussiness..mereka BANTU UTK TINGKATKAN KUALITI BISNES KITA...mereka akan ajar dan train kita supaya BERJAYA macam mereka...

Topic yg diberikan khusus kepada SOCIAL MEDIA MARKETING because of dalam dunia perniagaan sekarang this is the important TOOLS..n kalau kat luar sana mmg ade kursus mcm ni tapi beratus or maybe beribu utk dibayar..tp in our group is FREE!! 

And my mentor is already 3 years in this bussines, dan sudahpun membawa seramai 5 bas or 1 flight kapal terbang rakan kongsi, capai income 6 FIGURE a month, mendapat jemputan2 khas dr beberapa company utk jadi speaker and dah pun keluar MAJALAH DAN SURATKHABAR..

u guyss..why u waiting so long??be in THE RIGHT GROUP!!

TOGETHER WE FLY HIGH!!!







2 comments:

  1. mak aii vogue giler...

    do visit n follow
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/wedding-preparation-videographer.html

    ReplyDelete