Saturday, 9 June 2012

Testing Dulu..

Lega rasa bila hal yg penting da settle..hal pagi tadila buat i tak tenang selagi tak settle...hehe..
habis semua muka i nk try makeup utk prepare ape2 yg patut...nak bg ingat step by step..

so 1st i start terbabit dgn make up dgn lebih serius ni..i make up muka my biz partner masa nak pergi Diamond Nite haritu..
i asah bakat dgn diaorg dulula..testing power...dahla 4 org terus i make up tu yg tak boleh bla tuu...haha..

dis is my sideline...muka die dr 1st sampai abis touch by me..tp ni i lupe nk amek gbr sebelom die..xpela okla kan..?



ok yg dis one is my kazen..hubby i pnya kazen a.k.a my biz partner jugak.ni die tepakse pakai foundation n bedak sendiri sebab nk tggu i buat semua takut lambat...




n dis is our sideline jugak... :))




n las ni my sideline jugak...heeee...tp gbr die sblm pon i xsempat amek sbb we all kelam kabut sgt nk kejar masa time ni...


n then lepas drpd mlm ni ade my fren ni nk minta tlg i utk makeup adik ipar die nikah...what??nikah???trus i mmg rs teruja sgt2 tp takut tu lagi lebih..tp i mmg nak..terus i semangat kumpul brg sikit2...disebabkan brg makeup i da melambak2, i pon crla beg ala2 mak andam kan..senang nk bwk sane sini...


merah mak ngah!!

so my 1st model of coz my kazen yg sudi membantu...die mmg semangatje tlg i...heheh...

hahaha pelikkan??especially bab kening...adoi..baru nk try blaja buat kening jadi teballa pulak... :p


my 2nd model....my biz partner... :))

ni tak tebal sebab die nk kuar datingkan...tp too naturalla pulak... :(


3rd model...my sister...

ni upgrade sikitla kott...hehe


my 4th model is my adik ipar punyer GF...hehehe...jadije aku...haha






my last model..is my mother in laww... :))



ni pon malam tadi punya test before pagi ni...


so pagi ni kol 7 i da keluar umah nk makeup pengantin nikah...tak pernah2 kan mmg nevesss tp buat rilekje...

oppss pengantin gerakla...hehehe..tak jelas sgt...

i think mata die eyeshadow too much laa..


done!!!  sila tinggalkan komen anda how does it looks...ok...
kalau rs ok uollss nk suruh i makeup utk dinner ke pengapitke bolehla kol i ok...utk 10 customer i bg chrge murah2 je...seorang RM100 okeh...!! yihaaa....












5 comments:

  1. cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk mekap akak ! hihi... beg tu lawo :D

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHA... Malu i, u letak gambor i !huhuhu~
    giler laaa ko weh! lpas nie bley buka butik plak erk... hehehehe :D

    Gudluck My BFF =)

    ReplyDelete
  3. onie-haha beg tu mmg lawa :) tq
    yan-hahah bykla ko pnye butik...hehhe.. :p

    ReplyDelete