Sunday, 3 June 2012

mAKe up Make Up MaKe Up!!!!

wohooo...i mmg sgt suka main make up ni..n dalam bulan lepas kot i beli 1 foundation yg boleh di katekan HOT jugakla sbb boleh cover kt punyer jerawat ke jeragat ke bolehla n paling besss lps pakai kulit jd flawless je nampak..mcm korean punyer skin!!! of cozla i teruja nak beli kan...n i ade tgk kt youtube jugak psl this brand..


oppss bukan sephora tu..yang Make Up Forever... :)
mmg sgt2 besss..tgokla ni...


ni kirenye nak testla ape hasil foundation ni plus primer sekali cun tak hasil kan...


ha nampak da kan tebal disituuu..

tadaaa...!!!!! heheheheh natural kan...?kekekeke

my sis ni pon tak lepaskan peluang..punyeerla kedekut nk beli brg make up mahal akhirnya "ter"berlila jugakkan akibat kene hasut...ahaha...puas hati xpela...tol tak??

more to natural lookla sbb makeup tu tak heavy mcm i nye make up...

ape yang penting walaupon harga mahal tapi sangatla berbaloiiii....cunnzz teruss...uolss patut ade satu ok...!!!
teksture mmg terbaikkk!!

muka yang berjerawat teruk pon boleh cover...tak caya?tengok ni...




jeng jeng jenggg !!!! beli jgn tak beli....






No comments:

Post a Comment