Tuesday, 12 June 2012

Kelas Sabtu-Belajar Produk

Kelas sabtu mmg sangat2 sesuai utk new distributor yg nak belajar n masih tak tahu pasal produk korset Premium Beautiful ni..in this class we learn about how to fitting client, how to measure n calculate the suitable size for client..n paling bess teknik soal jawab dgn client yg nak tanya macam2 bout the corset..
as a seller kt mesti kene tahu apa yg penting yg ada dlm korset ni n juga kegunaannya pada tubuh badan kitakan?n lama2 kt da senang n blh handle sendiri mcm mane nak hadapi client n pakaikan client korset..
da tak perlu nk harapkan leader da..da boleh berdikari kan..lagi senang mcm tu sbb kadang2 leader pon ade hal lain n ank buah yg nak di bantu..bukan kt sorangjer..so dari kelasla kita nk belajarkan..

n then ade story from testimoni sideline2..dr situ kita boleh take note yg ape lagi korset ni blh function pada org lain..supaya kita boleh bantu org2 yg memerlukan something utk meredakan or memulihkan sakit mereka..

banyakla penyakit yang Premium Beautiful boleh bantu..cth akk semalam cerita die lepas bersalin terus pakai pb n dlm masa 2 minggu luka dalam die da ok..sbb die tak ade rasa sakit2,lebih bertenaga,susu pon banyak utk menyusu bayi dia,perut buncit pon cepat recover..yg penting tak perlu susah2 nak balut2 bengkung yg panjang..


mana nampak mudah...??


perut menggelebeh 


tak adela nampak breast jatuh sampai ke pinggang..


sakit belakang kurang


migrain kurang,tak perlu makan ubat


period pain boleh hilang sedikit demi sedikit


postur badan tegak... :)


PM ME NOW!!!
0133126972
chukitty156@gmail.com







No comments:

Post a Comment