Wednesday, 20 June 2012

HM Sri Bagan l Ikan Bakar

Korang pernah dengar tak Restoran ni...?actually restoran ni dah lama ada tp permulaannyer di buka di bagan lalang di Sepang tu..dekat Palm Resort yg baru tuu..

restoran ni is my fren punya family bisnes..dr dia kecil lagi ibu bapa dia usahakan restoran ni n Alhamdulillah bertahan sampaila sekarang siap da berkembang2 lagi ade cawangan..so cawangan terbaru yg dibuka di The Strand dekat Kota Damansara..kawasan restoran tu corner lot n sangat sesuai untuk pengunjung dtg melepak, nak ajak family ramai2 makan pon ok sbb parking banyak n luas...sangat2 selesa... :)



this is my fren owner of Ikan Bakar Sri Bagan Kota Damansara..sangat rajin dan berdedikasi..ambil berat masa pelanggan menunggu nk order n nk bayar...kagum...



hehehe...bukan senang nk bukak restoran besar macam ni..paling tak pon kene standby RM150k dalam tangan... :))

jom makan kat sini!!! macam2 ada..seafood dia fresh2 dr jeti bagan lalang... 


semoga my fren ni sentiasa success dgn bisnes die sekarang...

No comments:

Post a Comment