Wednesday, 27 June 2012

bY : Samsung Note

Tiba-tiba teringat balik yang my bro in law ni punya hasil kerja tangan..i kagum gila2 dgn dia dari segi kekreatifan dia tu..actually dia mmg suka melukis kartun n buat lukisan grafiti macam tu la..dulu sebelum ade hp canggih dia just pakai manual jer..macam budak2 sekolah tu..kertas lukisan n water color...rajinkan...?

kalau kitalakan agak2nya nak ke kita keluarkan tu semua & bancuh wate color tu?hhahaaha...memang tak la selagi tak ade keje lain nak dibuatkan...so u guys mehla layan jap cuci mata...

























ha yang last ni rasa bukan samsung note ni..time ni die pakai Iphone...i selitkanje sekali.. :)


so amacam uollss yg ada Samsung Note??ade sesiapa nk share lukis sekali...????






No comments:

Post a Comment