Tuesday, 22 May 2012

Semangat betoll!!

helloooo....kelmarin i baru pergi jumpe sorang kakak yang jual barang2 make up brand Kryolan n macam2 lagi yang lain tp yang Krayolan ni yang main punyelaa...

i mula2 dok mencari kat manela i nak beli n tgk set Kryolan ni sbb i mls nk beli online sbb tak puas nak tengok..atleast mesti nk tengok nak tanyerkannn...so cari punyer cari thru fb jer..las sekali jumpe kat klang...Alhamdulillahh syukur..terus ajak hubby g umah akk tu...

so mmg bess gilerla dpt tengok depan mata n yg paling besnyer boleh beli brg tu sample jer..so savela kat situ kan..die jual utk 1st timer nk try make up Krayolan..dr foundation sampaila ke bedak..so lagi lagi lagillaa bessss.... :)

i pon belila apa yang i perlu utk make upkan org nanti...yg  mcm tak perlu pon ade gak masuk...hahaha...actually ni 1st time org mintak tlg make up nikah..tu yg serabut sikit tuu..cuak kott!!

jom tengokk!!



-yang bulu mata tu katanye bulu betul..n lembut lg dr yg plastik tuu..
-bedak tu bekas je besar lebih tp serbuk bedaknyer yg samplenyer je..
-yg 2 bks kecil tu la foundation Tv stick dgn supra kot..xingatla
-headband,pink sponge n face water from Giffarine utk bg muke nampak segar..




-yg MAC tu fakejer utk blusher..tak taula tahannye mcm mane, tp bekas kecik n cunnya sbb byk kaler..hehe
-yg oren tu klu MUA mesti taw..utk eyebrow from Indonesia
-n brush tu blended brush mcm bess jer sbb tgk akk tu jual byk gile yg berus jenis ni jer..so maybe besss..



harap2la da ade brg ni boleh sgt membantu n pengantinpon cantik..
bolehla lepas ni make up lagi kan...  :)

No comments:

Post a Comment