Friday, 27 April 2012

Jom kita cuci berus make up!!

hiiii...setengah orang suka pakai foundation or bedak ke guna tangan n ada jugak yang pakai beruskan...kalau pakai tangan tu okla senangla nak cuci tp yang pakai berus pulak macam mane tuu...?

sebenarnya salah satu sebab muka jadi lagi teruk berjerawat or keluar something yang mcm gatal2 kulit tu maybe disebabkan oleh berus yang kita pakai tanpa dibersihkan...

especially basic foundation tu melekat2 pada berus n kita simpan balik n pakai balik..so yang baki2 tu tinggal dalam berus balik n bercampur pulak dengan habuk, minyak, kotoran yang ada kan..tu jadi tebalje foundation tu pada berus...kalau fikir2 balik macam gelijekan???so plss plss plss girlss bersihkanla berus tu ok..!!

tips mudahje..antara bahan2nya :-

1. Extra Virgin Olive Oil
2. Antibacterial dishwashing soap
3. Brush Guard


ok...have a look..!!!





;)))

No comments:

Post a Comment