Friday, 27 April 2012

~Glammer Night~ :))

21st April 2012
Mines International Exhibition & Convention Centre



Hai oullss..this is my 3rd times i bergayak sakan macam ni...pergi dinner under Hai O company n of cozla we oullss pakai cantik-cantik..tangkap gambar banyak-banyak..make up tebal-tebal...hehee...
n paling bess jumpe ramai our sidelines from our group n others group...sangat-sangat heppy n meriah!!!
we have alots of fun here!!!

so oullss...enjoy our greatt party...!!


ok tak macam ni sekali skala??



me n beluved biz partner ever~~



Qila new beasties...



wiff k.shiela..sporting sideliner


besss sideliner...sue..!!


over acting!!! :p



~our truly mentor aka MoM...gorgeous kan semua???besssss...


Proud to be like Her...congrats... :))


las posing....puuuhhhh....syiokk...

















Jom kita cuci berus make up!!

hiiii...setengah orang suka pakai foundation or bedak ke guna tangan n ada jugak yang pakai beruskan...kalau pakai tangan tu okla senangla nak cuci tp yang pakai berus pulak macam mane tuu...?

sebenarnya salah satu sebab muka jadi lagi teruk berjerawat or keluar something yang mcm gatal2 kulit tu maybe disebabkan oleh berus yang kita pakai tanpa dibersihkan...

especially basic foundation tu melekat2 pada berus n kita simpan balik n pakai balik..so yang baki2 tu tinggal dalam berus balik n bercampur pulak dengan habuk, minyak, kotoran yang ada kan..tu jadi tebalje foundation tu pada berus...kalau fikir2 balik macam gelijekan???so plss plss plss girlss bersihkanla berus tu ok..!!

tips mudahje..antara bahan2nya :-

1. Extra Virgin Olive Oil
2. Antibacterial dishwashing soap
3. Brush Guard


ok...have a look..!!!





;)))

Sunday, 22 April 2012

Make up yg comel :))

hi ollsss...sekarang ni mood tak berapa ada so i nak cover balik dengan layannzz something yang i really interested  :)

memang i suke sangat makeup n tengok teknik2 makeup walaupon i bukanla gempak sangat bermake upkan...bolehla sikit2..heeee..

so uollss lepas ni i nak try buat makeup macam ni...habisla duit bonus lagi...make up make up n make up....yeaayyyy!!!


have a good rest ok!!!



yesss i likeee!!!

Monday, 2 April 2012

Bahagian-bahagian Korset Premium Beautiful

Korset Premium Beautiful ni ada 3 bahagian dan setiap bahagian ada fungsi masing-masing..




1. Long Bra

  1. Cawan coli - 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli - menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli - menyelaras perut buncit dan meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. 2 batang keluli - menyelaras dan membentuk postur badan.
  5. Rekaan belakang coli - menutupi bahagian belakang badan, menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang badan dan mengatasi masalah mereka yg berbadan besar.
  6. Bentuk 'U' bahagian belakang coli - dapat membantu menguruskan badan dan membantu kontur bahagian belakang badan.
  7. Perhiasan berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. 3 pasang cangkuk - boleh buat penyelarasan sesuai.



2. Waist Nipper

  1. 7 batang keluli - menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra disamping membaiki postur badan dalam keadaan berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik - mengikut potongan rangka badan manusia, menguatkan pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata dan kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun - bantu menyelaraskan kontur badan.
  4. Rekaan yg fleksibel - menghasilkan kesan pembentukan mengikut kesesuaian badan individu.
  5. 3 pasang cangkuk - boleh buat penyelarasan yg sesuai.
  6. Rekaan bentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.



3. Long Girdle

  1. 32 keping jahitan stereoskopik - mengagihkan lemak ke bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Jahitan unggul cawan pinggul - membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan peha dan pinggul - mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yg sempurna.
  4. Kain jeniz kapas - pada bahagian dalam pinggang seluar dapat membaiki kontur badan pinggang.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yg tetap - mengurangkan lebihan lemak dan mengatasi masalah buncit.
  7. Rekaan mampatan 2 lapisan - selaraskan lemak pada sekitar peha dan membentuk peha dengan menarik.
  8. 2 lapisan lain kapas - memberi keselesaan.
  9. Renda fleksibel - memberi keselesaan akibat pergeseren dengan benang seluar.

So, dengan memakai korset ini bukan sahaja membuat kita bertambah cantik malah kita dapat hidup dengan lebih sihat dan yang paling penting korset Premium Beautiful ini adalah 'lifetime warranty'..sekali punya investment sahaja..  :)))