Thursday, 26 January 2012

Testimoni Nurich LactoLite

hi all...this is my fren yg 1st sekali pakai korset premium beautiful ni masa chuk mula2 jual produk ni..punyela semangat die baca citer pasal korset ni akhirnye die jatuh hati n btl2 semangat nk kuruskan badan die...



kuuu semangatkan..chukpon dah lamer sgt tak jumpa die masa tu lepas die kawen n dah beranak..tak sangka dulu kecikje orgnyer bleh jd besar cmnikan..apelagi chuk memang semangatla bg nasihat n cerita psl keberkesanan produk ni kt die...n lepas da fitting semua..beberapa hari jumpa saiz sesuai kitaorg pergi pakaikan terus korset kat die..

punyerla semangat n yakinnya die dgn produk ni mlm tu die pakai buat tido terus..walaupon rasa pening2 n muntah after pakai korset tu akibat tindakbalas FIR dgn toksin dlm badan die, die tak kisah..pakai jugak..alhamdulillah tak sampai seminggu die ok n dah biase pon..walaupon suri rumah n jaga kedai runcit sendiri, mmg tiap2 hari die pakai non stop dr pagi sampai malam...bagus kawan chuk ni...

n dalam waktu yg sama die ambil juga minuman nurich lacto-lite ni tiap2 hari, 2 peket sehari taw..haaa...die tak kisah asalkan badan die cepat turun n kurus...

Alhamdulillah berkat kesabaran die, dalam masa sebulanje pakai pb+minum lactolite berat die turun dari 65kg ke 55kg...betul2 die diet..yela sebab tak larat mkn byk lepas pakai korset..tu la salah satu kegunaan korset tu iaitu mengurangkan kuantiti pemakanan kiter sehari-hari...n akhirnye.....jeng jeng jeng....

:
:
:
:
:
:
:
:




alamak terus bergaya n elegen..bukan setakat berat badan turun...siap ade shape lagi tuuu...so pakai pb minum lacto lite gerenti anda anda dan anda semua akan menikmati kembali zaman keremajaan anda...seronokkan bila org puji kurus, badan cantik, yg paling best suami puji seksi, badan cantik...perempuan mane yg tak pentingkan kecantikan n kesihatan badan....?takkan ade seorangpon yg taknak nampak burukkan...

jangan buang masa lagi okeh...anda dah ada di pilihan yg tepat daaa....dial je phone tu kt no 012 3725922...chuk akan sedia membantu dengan gembiraaaa.... :)




No comments:

Post a Comment