Thursday, 19 January 2012

Kelas yaNg menGujakan!!!

hi alll!!! actually nak update da mlm smlm after balik dari kelas..tp try update thru tab paham2la, lagi2 baru 1st time nk buat las sekali apepon takde..da siap2 taip pastu nk send tak reti care mcm mane tah..tak kuar2pon..tepakse continue mlm ni..

so nk citernyer psl besnyer kelas kat b32 mlm tadi pasal sorang lelaki muda yg berjaya menempah nama sampai ke pangkat tertinggi dlm biz hai o ni iaitu pangkat CDM..apa yang membuatkan chuk betul2 teruja dengan CDM ni ialah 1stnye die seorang lelaki, umur 25 tahun, bekas doktor veterinar n die takde langsung background biz...haaa gempakkn...jual korset tu..kalau tgk rupa mmg tak sangkala yg die akan buat biz ni sampai ke tahap tertinggi..tp dont judge the book by its cover..

end up die berhenti kerja dalam masa 24 jam n terus buat biz ni full time..die xpandang belakang da terus je buat..n bebaloila hasil die tuu...n inilah die orangnyer..gbr xbape jelas sebab jarak jauhkan..sory yerr...



CDM Said Saiful Fazli telahpon buktikan hasilnyer..dalam usia muda je da dapat income puloh2 ribu..ade kereta mewah,n dia da pon gembirakan hati mak ayah die dengan bwk mereka pergi umrah..bessnyerrrlaa tgkkan..
bangganye dapat anak yang dapat membalas balik jasa ibu ayah yang bersusah payah menjaga selama kiter kecik sampai besar..kata CDM Said kalau nak harap gaji die sebagai seorang doktor memang tak mampula nak bawak parents pg haji..nak bagi duit monthlypon ngam2 jer..yerla diri sendiripon tak cukupkan..


chuk pon harap dapat terus berusaha macam mereka2 yang da berjaya ni n takan putus asa..bak kata CDM K.ana..orang yang berputus asa akan rugi kerana kejayaan sebenar akan di rebut oleh orang yang tidak berputus asa..n rugila kita serugi2 nyer...so peluang da ade di depan mata grabje terus...Alhamdulillah chuk da berada pada landasan yang betul...just folow the leader n kuatkan semangat..yess tentu dapat!!

so rezeki takkan datang bergolek2 kalau kiter yang tak berusaha untuk cari... nite uoollsss!!!

No comments:

Post a Comment