Thursday, 26 January 2012

Testimoni Nurich LactoLite

hi all...this is my fren yg 1st sekali pakai korset premium beautiful ni masa chuk mula2 jual produk ni..punyela semangat die baca citer pasal korset ni akhirnye die jatuh hati n btl2 semangat nk kuruskan badan die...



kuuu semangatkan..chukpon dah lamer sgt tak jumpa die masa tu lepas die kawen n dah beranak..tak sangka dulu kecikje orgnyer bleh jd besar cmnikan..apelagi chuk memang semangatla bg nasihat n cerita psl keberkesanan produk ni kt die...n lepas da fitting semua..beberapa hari jumpa saiz sesuai kitaorg pergi pakaikan terus korset kat die..

punyerla semangat n yakinnya die dgn produk ni mlm tu die pakai buat tido terus..walaupon rasa pening2 n muntah after pakai korset tu akibat tindakbalas FIR dgn toksin dlm badan die, die tak kisah..pakai jugak..alhamdulillah tak sampai seminggu die ok n dah biase pon..walaupon suri rumah n jaga kedai runcit sendiri, mmg tiap2 hari die pakai non stop dr pagi sampai malam...bagus kawan chuk ni...

n dalam waktu yg sama die ambil juga minuman nurich lacto-lite ni tiap2 hari, 2 peket sehari taw..haaa...die tak kisah asalkan badan die cepat turun n kurus...

Alhamdulillah berkat kesabaran die, dalam masa sebulanje pakai pb+minum lactolite berat die turun dari 65kg ke 55kg...betul2 die diet..yela sebab tak larat mkn byk lepas pakai korset..tu la salah satu kegunaan korset tu iaitu mengurangkan kuantiti pemakanan kiter sehari-hari...n akhirnye.....jeng jeng jeng....

:
:
:
:
:
:
:
:




alamak terus bergaya n elegen..bukan setakat berat badan turun...siap ade shape lagi tuuu...so pakai pb minum lacto lite gerenti anda anda dan anda semua akan menikmati kembali zaman keremajaan anda...seronokkan bila org puji kurus, badan cantik, yg paling best suami puji seksi, badan cantik...perempuan mane yg tak pentingkan kecantikan n kesihatan badan....?takkan ade seorangpon yg taknak nampak burukkan...

jangan buang masa lagi okeh...anda dah ada di pilihan yg tepat daaa....dial je phone tu kt no 012 3725922...chuk akan sedia membantu dengan gembiraaaa.... :)




Thursday, 19 January 2012

Kelas yaNg menGujakan!!!

hi alll!!! actually nak update da mlm smlm after balik dari kelas..tp try update thru tab paham2la, lagi2 baru 1st time nk buat las sekali apepon takde..da siap2 taip pastu nk send tak reti care mcm mane tah..tak kuar2pon..tepakse continue mlm ni..

so nk citernyer psl besnyer kelas kat b32 mlm tadi pasal sorang lelaki muda yg berjaya menempah nama sampai ke pangkat tertinggi dlm biz hai o ni iaitu pangkat CDM..apa yang membuatkan chuk betul2 teruja dengan CDM ni ialah 1stnye die seorang lelaki, umur 25 tahun, bekas doktor veterinar n die takde langsung background biz...haaa gempakkn...jual korset tu..kalau tgk rupa mmg tak sangkala yg die akan buat biz ni sampai ke tahap tertinggi..tp dont judge the book by its cover..

end up die berhenti kerja dalam masa 24 jam n terus buat biz ni full time..die xpandang belakang da terus je buat..n bebaloila hasil die tuu...n inilah die orangnyer..gbr xbape jelas sebab jarak jauhkan..sory yerr...



CDM Said Saiful Fazli telahpon buktikan hasilnyer..dalam usia muda je da dapat income puloh2 ribu..ade kereta mewah,n dia da pon gembirakan hati mak ayah die dengan bwk mereka pergi umrah..bessnyerrrlaa tgkkan..
bangganye dapat anak yang dapat membalas balik jasa ibu ayah yang bersusah payah menjaga selama kiter kecik sampai besar..kata CDM Said kalau nak harap gaji die sebagai seorang doktor memang tak mampula nak bawak parents pg haji..nak bagi duit monthlypon ngam2 jer..yerla diri sendiripon tak cukupkan..


chuk pon harap dapat terus berusaha macam mereka2 yang da berjaya ni n takan putus asa..bak kata CDM K.ana..orang yang berputus asa akan rugi kerana kejayaan sebenar akan di rebut oleh orang yang tidak berputus asa..n rugila kita serugi2 nyer...so peluang da ade di depan mata grabje terus...Alhamdulillah chuk da berada pada landasan yang betul...just folow the leader n kuatkan semangat..yess tentu dapat!!

so rezeki takkan datang bergolek2 kalau kiter yang tak berusaha untuk cari... nite uoollsss!!!

Wednesday, 4 January 2012

tHe GoOd EffeCt.. :)

yess yang ni mmg best sangat nak story mory kat orang..of coz la ramai yang nak tau kan ape kesan dari pakai korset premium beautiful ni...actually banyak sangat kesan yg of cozla bagus sebab die banyak pada kesihatan kiter..bergantung jugak pada individu tu sendiri..yang chuk pernah tengok adalah boleh concieve utk pregnant,ade yang migrain kurang jus like my MIL laa..die pon pakai sebab pikir utk kesihatan die, keputihan kurang, period pain kurang, utk slip disc bg lelaki, berat badan kurang..ha yang bab ni mesti ramai wanita2 kt luar sane suke dengarkan..?ha memang sangat betol n terbukti dah ramai yang pakai berat badan turun n ade shape lagi.. :)
tu masing2 punyer rezekilakan..dapat ape yang diaorang nak, bukan takat yang diaorg nak je, malah kesan yang lebih baik dari tu pon boleh dapat...
mcm chuk pulak,1st tujuan n niat nak sangat2 pakai korset premium beautiful ni adalah untuk men'cover' perot yang buncit ni da ngalahkan anak 6 da rasenyer..so lepas 3 bulan je pakai korset ni secara konsisten memang ternyata perut tu mengempis tak macam mase sebelum ni..mmg tak sangkalaaa dengan pakai korset je boleh membantu mengempiskan perut..heppy sangat2 rasanya..


 time ni betul2 baru lepas abis pantang dalam hari ke 50 macam tu kot..tembam lagi..
 n then selulitpon berkurang jugak...kaler gelap n kesan selulit jadi pudar sikit2..dekat perut dekat peha semua jadi pudar balik..
n kesan yang amat ketara lagi of cozlaaa berat badan berkurangan sehingga mencapai tahap piawaian sebelum berkahwin iaitu 48 kg...ngeh ngeh ngehh...ha hebatkan korset ni..?sebab tu bukan calang2 harganye..adela sebabnye kenape barang tu mahal..sebab kualiti n bahan yang digunakan tuu..FIR (infrared) yang ade dalam jahitan korset tu yang membantu sebenarnye..untuk membakar lemak dalam badan n tu yang bantu shapekan badan chuk balik..


 yang ni time raya...1st day raye after baru setengah bulan konsisten pakai premium beautiful..cepatkan..?lagi2 time puasa memang cepatla turun...
dari segi breastfeeding pon Alhamdulillah air susu bertambah2..da 9 bulan da full breastfeed aqil...n specialnye long bra korset ni walaupon breast chuk da bengkak sebelum pam, tapi susu tu takkan mengalir kuar or bocorla..mmg fungsi long bra ni salah satunye utk menghadkan pembocoran susu disamping menambah susu..ha 2 in 1 la tu kirenyer..


ade lagi kelainan yang chuk mula2 tak perasan...badan tak rase letih sangat macam sebelum ni..sebelum ni takyah cakapla..tido lewat tu memangla, bangun pulak da awal..kat opis yang tak boleh tahannyer mengantuk tu..mengantuk yang teramat sangat sampaikan tutup mata sekejappon boleh da mimpi terus..dekat kaunter tu pon boleh mengantuk sampai tersengguk2la..da macam head banging daa..tapi bilerje pakai pb ni terus seharian segar, kadang2 mengantuk tu adela tapi tak kan sampai tutup mata punyerlaa..
sebabnyer biler chuk pakai korset ni especially waist sniper tu, die tegakkan badan chuk taw so otak kiter perlukan oksigenkan..dengan mudahje oksigen tu sampai ke otak..otak pon functionla..hehehee..tu la yang chuk perasan..
so benda2 lain tu utk punggung bagi nampak mantap n sexy n padat, breastpon da 'up'..sakit belakang akibat epiduralpon hilang..semua ni bukan nak cakap aperla..semua sebab bantuan korset premium beautiful ni..tak perlu chuk nak makan ubat bagai, sapu ape2 ke, tak perlu,,just wear it and u will know it... :)