Monday, 10 September 2012

Burger Bakar Kaw2

Korang pernah rasa tak burger ni?ni dah kali kedua mkn burger ni..masa 1st dulu beli dgn sepupu after balik kelas...punyala semangat sepupu i tu nak jugak cari burger tu so balik kelas bisnes ktorg shoot ke wangsa maju...kalau yg belum tau burger bakar ni dekat dengan BRJ n Orange...tepi jalan je u olls da boleh nampak org beratur...

so kali kedua ni i dapat pergi lagi sekali sebab lepas tengok adik ipar i ade competition climbing dekat Mad Monkey..jrk pon xjauh mane dgn burger bakar ni..n adik ipar i nk rasa penangan burger bakar kaw2 n nk comparekan dgn burger bakar rawang kot yg kt shah alam..

ni tgh beratur ni nak order burger,amek no n bayar terus..

ha nampak tak dapur tu..1st aritu dtg dlm 3 bln lepas kecikje kot..ni da 'upgrade' da dapur tu besa n siap ade hood lagi..da macam restoran..


ha tu siap ade meja pendaftara tu..hehe sorang bg no n amek oder n sorang lagi amek cash.. :)


krew2 yang sedang bertungkus lumus..yg sebelah kanan sekali tu bhgian air pulak..mmg sempoii..

so pekerja bile kira2 tadi, 2-tukang masak, 1-jg air,4 krew bungkus burger, 2 jg kaunter depan, 2 tukang panggil no bile order da siap...okla bersistematik..tunggu pon tak lama mane..xsmpai 20 minit mcm tu da dapat da our burger...

opps harga pulak boleh tahan..utk burger biasa RM7.50 ala carte, kalau set dalam RM10++ kot..
ade Burger Cheese,Double Cheese,Add BAcon Hotdogla, Ayam pon ade tp ayam xbakar..ayam goreng n i tak pernah lagi rasa...

mmg terbaik habak hang!!! uollss kene pergi cuba... :)


nyummm...nyumm..burger daging double cheese fresh n juicy...i loikeee..!!

Saturday, 28 July 2012

Holika holika da sampai!!




yeyy our stuff is heree!!! punyala tak sabar nak rasa, sampai2 rumahke after solat m before pergi GLAM terus pakai tu...wahhhh setakat bb krim is really2 smooth n wangi... :)) colagen sangat2 best n sejukkk..

Manela taw pakai barang muka Korea,boleh kulit cantik macam korean kan..??hahhaah..perasaanje aku.. :p
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Tuesday, 24 July 2012

GLAM Class Week2

GLAM - 20th July 2012

Malam sebelum strat our class we all solat berjemaah n solat terawikh beramai2 dalam kelas sempena malam pertama masuk bulan Ramadhan..Alhamdulillah semuanya berjalan seperti diharapkan...



And our session bermula start pukul 10pm..the best part yang rasa sayang sangat kalau tak join kelas malam ni is becoz tajuk malam ni yang akan diajar adalah Bisnes dengan berFB, Tips berbisnes di bulan Ramadhan n Road to success by CDM HAnisHAizi...

memang sangat2 bagus & membantu utk di implementkan... :)
heppy dapat ilmu malam tu..balik rumah pon terngiang2 ape yang di pesan n di ajar oleh CDM2...

beruntung sangat berada dalam group yang hebat!!



my sideline with CDM Salha Zain



Selamat Menyambut Bulan Ramadhan tahun ini, semoga pekerjaan & ibadah yang kita lalukan akan memperolehi pahala di dunia mahupun di akhirat..


BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Monday, 23 July 2012

Excited Free Trip - GuangZhou

Green Leader Group 4 bus!!

with CDM Salha Zain

with CDM Hanis Haizi







bye2 Malaysia!!



hai2 Guangzhou!!


ok to be continues.... :)))











Friday, 20 July 2012

GALA Dinner at GUANGZHOU!!

Yess this is the night that we are waiting for...u know why?? becoz this nite is Glamerous Nite..!!!
Kebanyakannya pakai baju yg dijahit oleh pereka fesyen terkenal seperti Rizalman..n the rest ade yg beli siap..mcm i... :P  sbb i tak sempat nak fikir design ke kain ke..mmg tak reti n tak berape kreatif..

so after beberapa hari sebelum berangkat ke Guangzhou Alhamdulillah dapatla sehelai baju...okla dr tak ade..







my Truly Mentor husband & wife


with CDM Salha Zain

Lain sgt perasaan bila dinner besar2an mcm ni di luar negara...sooo exciteddd!!!
Next trip nk dinner kat Paris/London pulak...siapa mahu folo...???

Call Me ok... - 013 3126972

Thursday, 19 July 2012

Green Leader Academy

Hello uolss..our group is getting more n more bigger now...!!
Even our leader Hanis Haizi is only 28 years old, but dia da lahirkan hampir 10 org Crown Diamond Manager..
Bayangkan dari seorang suri rumah she take the oppurtunity utk mengubah hidup dia dgn niat nk buat side income sahaja..tapi dgn nak buat side income tu la dia melebarkan sayapnya dgn mengembangkan group dr 2/3 org ke beratus orang..sehinggakan biz partner beliau berada di seluruh Malaysia..


Start from 1...


n become 300++....!!!



n now my Hot Mentor, Hot Leader n Hot Mommies!!!!

CDM Salha Zain & CDM Hanis Haizi


Dengan makin bertanbahnya ahli Green Leader Group, akhirnya kami buka Bussines Centre or Green Leaders Academy specially for Green Team!!


Kelas ini disediakan khas utk ahli Green Leader shj utk mereka yg baru join n masih tak tahu apa2 bout this bussiness..mereka BANTU UTK TINGKATKAN KUALITI BISNES KITA...mereka akan ajar dan train kita supaya BERJAYA macam mereka...

Topic yg diberikan khusus kepada SOCIAL MEDIA MARKETING because of dalam dunia perniagaan sekarang this is the important TOOLS..n kalau kat luar sana mmg ade kursus mcm ni tapi beratus or maybe beribu utk dibayar..tp in our group is FREE!! 

And my mentor is already 3 years in this bussines, dan sudahpun membawa seramai 5 bas or 1 flight kapal terbang rakan kongsi, capai income 6 FIGURE a month, mendapat jemputan2 khas dr beberapa company utk jadi speaker and dah pun keluar MAJALAH DAN SURATKHABAR..

u guyss..why u waiting so long??be in THE RIGHT GROUP!!

TOGETHER WE FLY HIGH!!!







Wednesday, 27 June 2012

bY : Samsung Note

Tiba-tiba teringat balik yang my bro in law ni punya hasil kerja tangan..i kagum gila2 dgn dia dari segi kekreatifan dia tu..actually dia mmg suka melukis kartun n buat lukisan grafiti macam tu la..dulu sebelum ade hp canggih dia just pakai manual jer..macam budak2 sekolah tu..kertas lukisan n water color...rajinkan...?

kalau kitalakan agak2nya nak ke kita keluarkan tu semua & bancuh wate color tu?hhahaaha...memang tak la selagi tak ade keje lain nak dibuatkan...so u guys mehla layan jap cuci mata...

























ha yang last ni rasa bukan samsung note ni..time ni die pakai Iphone...i selitkanje sekali.. :)


so amacam uollss yg ada Samsung Note??ade sesiapa nk share lukis sekali...????






Testimoni Kurus!!

Ramai client yg pakai Premium Beautiful baru2 ni bg tahu kesan pemakaian PB pada badan masing2...mmg impressive!!  :)

kalau lemak air jer lagilaa cepat nak turun...




















setakat ni je dulu..nanti ade lagi i continue ok!!!
diaorg da melakukan investment terbaik utk diri sendiri...uolllsss bile lagi???


CALL ME NOW N BOOK YOUR APPOINTMENT!!!

013 3126972