Friday, 23 December 2011

My 1st TIme Experience!!!

okay nak citer pulak pasal pengalaman 1st time bersalin ni kan mmg mcm2la kesan yang tak bess i kene..mase preggy dulu mmg gomok gilerlaa..bayangkanla dari berat asal 48kg boleh naik mendadak sampai 65kg mase nk last2 bersalin tu..ha hampir 20 kgkan..huh..mase tu mmg asek pikir nk melantakjerlaa..tak kisahla org kate macam godzilla ke dinasour ke janji dapat makan..


ha ni mase zaman bujang2 dulukan...kurusla jugakkn...hehehee


ha ni tengok...ms 8 bulan ke 7 entah ni...lainkan?mcm tak percaya...
so lepas bersalin tu pon still berat lagi jugak cume makin lame makin menurun sikit2la...tp yg tak turunnye perut yg buncit n berselulit teruk tu..kat peha lagi, breast toksah cakapla gelebehjekan..yerla ade isinyer mmgler gituu..


keje pulak dekat kaunter lagila orang sekeliling perhatije kiter ke hulu ke hilir..yang tu paling segan tu sbb actually i ni mmg memiliki bust yg biggerla jugak..so jalan sikit gegar sikit, jalan byk mau gegar satu bank tu kang..n yang paling malunye sbb bukan setakat besarje tapi macam jatuh, pakai bra yang ade span n berwire pon still tak membantu langsung..lagi nampak melebarje ke tepi, penyekla..hish..mcm2la pendek kate burukla rupenyer...
biler da macam2 sgt kekurangan dirasai kat diri sendiri ni mulerla rase down sgt..yerla kesan drpd pregnant tu  xilang lagi, kulit pon kusam je..so dgn hati yg terbuka n perasaan yg membara2 n semangat yg berkobar2 i pon  apelagi tak bleh tahan terusla kasi order premium beautiful satuuu!! huhuhu...tp tu pon start pakai dalam bulan puase gakla,,kirenyer da 3 bln kot abes pantang...da start keje la mase tuu..
dan yg paling seronok sgt walaupon baruje pakai sehari ramai geng2 ofis tegur cakap da kurus, kurus sgtla nampak..dorang xpecaye dari gomok yg gomok jd kurus yg mcm anak dara..hee heee..






No comments:

Post a Comment